Вести

НАЈАВА ДОГАЂАЈА

ДАТУМ: 08.11.2011.
Трећи сајам локалне самоуправе од 9 - 11. новембра у Београду

Министарство за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу, град Београд и Стална конференција градова и општина позивају вас да испратите

Трећи сајам локалне самоуправе, који ће бити отворен у среду, 9. новембра у 12 часова у Хали 5 Београдског сајма.

Сајам ће отворити председник Републике Србије Борис Тадић, а госте ће поздравити и министар за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу у Влади Републике Србије Милан Марковић, председник Скупштине града Београда Александар Антић и председник Сталне конференције градова и општина Саша Пауновић.

Трећи сајам локалне самоуправе траје од 9 - 11. новембра 2011. године у Хали 5 Београдског сајма. Овогодишњи Сајам окупиће више од 100 излагача.

Као и претходне две године, Сајам представља прилику за представљање активности локалних самоуправа у Републици Србији домаћим и иностраним компанијама - потенцијалним инвеститорима, као и донаторским организацијама и другим гостима из земље и иностранства који ће узети учешће на овогодишњем Сајму. Ове године, на Сајму ће учествовати и представници градова и општина из земаља окружења.

Такође, током трoдневног Сајма биће организовани округли столови, панели и тематски догађаји на теме које су значајне за рад јединица локалне самоуправе.

Представници медија заинтересовани за праћење отварања сајма могу да пошаљу акредитације до среде, 9. новембра до 8,30 часова на мејл nikica.vukadin@mduls.gov.rs. Акредитације морају да садрже име и презиме, назив редакције и ЈМБГ.