• Почетна
  • Вести
  • Јавна расправа о Нацрту закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе

Вести

Јавна расправа о Нацрту закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе

ДАТУМ: 14.10.2011.
У поступку припреме закона којим се уређује област рада службеника и намештеника у јединицама локалне самоуправе Министарство за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу спроводи јавну расправу о Нацрту закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе.

Сагласно Закључку Одбора за правни систем и државне органе Владе донетом на седници 2. новембра 2011. године, одређен је програм јавне расправе о Нацрту Закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе. Завршна фаза јавне расправе траје до 11. новембра 2011. године.

Текст Нацрта закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе биће представљен на Округлом столу под називом „Представљање и дискусија о Нацрту закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе", који ће се одржати у организацији Министарства за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу.

Примедбе и предлози на текст Нацрта закона о службеницима у јединицама локалне самоуправе достављају се Министарству за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу на Е-маил: igor.vukonjanski@mduls.gov.rs или поштом на адресу: Министарство за људска и мањинска права, државну управу и локалну самоуправу, Београд, Бирчанинова 6.